RSS
archiv revue
Svět knihy Praha 2015
Od čtvrtka 14. 5. do neděle 17. 5. se konal 21. mezinárodní knižní veletrh Svět knihy Praha 2015. Příští týden vám přineseme několik příspěvků z akcí, kterých jsme se stihli zúčastnit.
Zpátky ve hře - pro Michala Viewegha zbožné přání
Ve středu 20. 5. bude od 16:00 hod. hostem Domu knihy Knihcentrum.cz Michal Viewegh. Představí zde svou nejnovější knihu Zpátky ve hře. Všichni jste srdečně zváni.
Roky pod psa
Roky pod psa jsou první knihou trilogie o bratrech Wolfových. Děj sleduje jejich sny, vzpomínky i současné průšvihy, kterých je víc než dost. Ve všem, co čtete, je jasně vidět typický Zusakův styl, který znáte ze Zlodějky knih, i když Roky pod psa napsal dřív.
Deník Dity P. - Kuchařka 2
Zkraje června se dostane na pulty knihkupectví druhá kuchařská kniha Dity Pecháčkové Deník Dity P. - Kuchařka 2.
Doreen Virtue, Radleigh Valentine: Tarot archandělů
Patříte mezi citlivé jedince, kteří potřebují dodat odvahu a chtějí se nechat vést božími poselstvími? Máme tady krásnou recenzi na tarotovou sadu, jejímiž autory jsou Doreen Virtue a Radleigh Valentine.
Kniha Zlín představuje nové tituly v originálním videu
Snídaně u Sothebyho, Trofej, Mušle, Sbírání umění, Stoner a Norsko v noci - to jsou jarní knižní novinky, které Nakladatelství Kniha Zlín představuje netradičním způsobem.
Lístky ve větru
Lístky ve větru jsou tak trochu temný a šokující román. Je to mrazivý příběh o zakázané lásce, o velkých ztrátách, osamělosti, zneužívání a o pomstě. Možná hodně o pomstě.
K. A. Tucker: Deset malých nadechnutí
Dnes pro vás máme recenzi na knihu Beccy Fitzpatrickové Černý led, kterou vydalo nakladatelství Egmont. Dostala plný počet bodů.
Thriller TY od Caroline Kepnes vám přejde do krve
Nakladatelství DOMINO vydalo knihu, která se možná stane (pokud si ji přečtete) tou nejděsivější, jakou jste kdy četli. Je to thriller TY, který je až perverzně chytrým záznamem chorobné posedlosti, při jehož čtení vám bude nejspíše poněkud úzko.
Adolf Born - Čím by byl, kdyby se nestal malířem?
Významný český grafik, malíř a ilustrátor Adolf Born, jehož postavičky pohádkových příběhů se zapsaly do paměti a duší velké spousty nejen českých dětí, oslaví 12. června 85. narozeniny. Ještě předtím obdrží ocenění.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!