Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Nominace na Český bestseller 2014
Společnost BOOKNET s.r.o. provozující síť knihkupectví a internetový obchod KNIHCENTRUM.cz bude letos opět předávat ocenění nakladatelům a autorům nejprodávanějších knižních titulů vydaných v roce 2014.
Magnesia Litera 2015
Které tituly byly nominovány na cenu Magnesia Litera 2015? Je jich celkem 24. Do čtrnáctého ročníku bylo přihlášených 349 knižních titulů. V úterý byly vybrány odbornou porotou v Knihovně Václava Havla v jednotlivých kategoriích tyto:
Propusť mě
Propusť mě je poslední díl Stark trilogie, kterou napsala J. Kenner.
Gabrielův Ráj
Dlouho očekávané pokračování románu Gabrielovo Inferno je konečně tady. Přichází třetí a poslední díl Gabrielův Ráj, který se odehrává zhruba půl roku po svatbě.
S Václavem Bělohradským nejen o knihách
V květnu 2014 vyšlo třetí vydání knihy esejů Společnost nevolnosti s novou autorovou předmluvou. Nejen o jeho knihách jsme si s Václavem Bělohradským povídali v následujícím rozhovoru.
Vyšla čtvrtá kniha série Strážkyně Riley Jenson autorky Keri Arthur
Série australské autorky Keri Arthurové pokračuje dalším erotickým thrillerem plným napětí, nebezpečí, akce i vtipu. Arthurová čtenáře přenáší do australského Melbourne, které je excelentní kulisou jejího nového příběhu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!