RSS
archiv revue
KNIHCENTRUM.cz Vás odmění za nákup e-knih
Na KNIHCENTRUM.cz jsme pro vás připravili novinku, která vás jistě potěší. Rozjeli jsme novou akci pro naše zákazníky – Odměníme Vás za nákup e-knih.
Série PAX je nakažlivá jako knihy o Harrym Potterovi
Nakladatelství HOST vydává PAX, což je desetidílná městská fantasy série pro čtenáře od deseti let odehrávající se ve světě tajemných nadpřirozených bytostí z hlubin severské mytologie.
Vlastimil Vondruška: Husitská epopej II
Po velmi úspěšné sérii Přemyslovská epopej se spisovatel Vlastimil Vondruška pustil do neméně zajímavého období našich dějin - husitství. Přibližně v polovině dubna se na pulty knihkupectví dostane již druhý díl Husitské epopeje, který se odehrává v letech 1416 - 1425.
Laura Hillebrandová: Nezlomný
Dnes máte možnost přečíst si recenzi na knihu Nezlomný od Američanky Laury Hillebrandové, kterou vydalo nakladatelství JOTA. Tentokrát se však knize dostalo takového hodnocení, jaké jsme tu ještě neměli. Dostala více než plný počet hvězdiček. Šest z pěti!
Neviditelný muž ze Salemu - VAROVÁNÍ! Půjde vám mráz po zádech
Patříte-li k fanouškům krimi románů, thrillerů a severských detektivek, titul Neviditelný muž ze Salemu nesmí chybět ve vaší sbírce.
Knihy mají zelenou 23. 4. 2015
Ve čtvrtek 23. dubna 2015 na Světový den knihy a autorských práv se uskuteční akce Knihy mají zelenou.Svaz českých knihkupců a nakladatelů tak navazuje na loňský úspěšný projekt Knihy bez DPH.
Život každého z nás je cestou, říká Michal Horáček
V pondělí 16. března v 16.30 bude hostem Domu knihy Knihcentrum textař, novinář a spisovatel Michal Horáček. Před jeho návštěvou Ostravy jsme mu položili několik otázek.
Raj Kumar: Šaraf
Dnes pro vás máme recenzi na knihu, jejíž děj se odehrává ve světě islámu. Nese název Šaraf a v prosinci loňského roku ji vydalo nakladatelství Alpress.
Moderní špionážní thriller Plavec se v Evropě stal bestsellerem
Hranice mezi státy mizí stejně jako hranice mezi přítelem a nepřítelem, pravdou a lží, minulostí a přítomností. Kde? V knize Plavec, kterou napsal Joakim Zander.
V češtině vyjde převyprávěný Shakespeare
Současní spisovatelé dají slavným příběhům Williama Shakespeara novou podobu. Jsou mezi nimi významní autoři, kteří jsou držiteli Bookerovy či Pulitzerovy ceny.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!