Stane se hmyz běžnou součástí našeho jídelníčku?

archiv revue
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.Taková se vám jistě ještě do rukou nedostala. Posuďte sami. Můžete se podívat na ukázku, kterou připojujeme.

Najdete v ní spoustu receptů na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a dalších kulinářských dobrůtek. Všechny mají jedno společné. Jednou z ingrediencí je hmyz. Samozřejmě si je můžete připravit i bez těchto "nohatců", ale možná by to byla škoda. Alespoň někdy je vyzkoušejte. Třeba budete příjemně překvapeni…

Neláká vás například svíčková se sarančaty? Dejte si třeba žampionové kloboučky plněné bramborami a moučnými červy nebo cizrnovou musaku s řepou a cvrčky. 

V knize najdete odpovědi na otázky, proč jíme hmyz a také teorii o tom, jak pracuje lidské tělo.




Ukázka z knihy

Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Hmyz na talíři
Čeština

Hmyz na talíři

0.0 0
348 285
POSLEDNÍ KUSY
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!