RSS
archiv revue
Recenze: Růžové bludičky
Asi si tím prochází každé manželství. Stereotyp střídá stereotyp a často si jeden či druhý partner hledá „povyražení“ jinde.
Recenze: Nebezpečná hra
Poslední večer roku, silvestrovská oslova a parta dospívajících přátel. Zdánlivě poklidná oslava zpestřená hraním monopolů s upravenými pravidly však nabírá každou minutou na dramatičnosti. Přituhuje. Dřív než odbije půlnoc, vyplavou napovrch nejtemnější tajemství každého z nich. Nejvyšší sázkou je život a prohrát můžou všichni…
Kdo by neznal Jane Austenovou
Autorka Pýchy a předsudku zemřela sice před 205 lety, ale její knihy dál žijí. Na Netflixu je právě v TOP 10 nový film podle knihy Pýcha a přemlouvání. Její jméno všichni známe, ale víte něco i o ní samotné?
Až povstane nová Černá čarodějka, její moc překoná všechno!
Přečtěte si první díl fantasy série, která vás vtáhne do úplně jiného magického světa, ve kterém ale (stejně jako v našem) vládne omezenost politiků.
Recenze: Živí a ztracení
„Se ztrátou se lze vyrovnat. Bolest lze utišit. Ale na hanbu žádný lék neexistuje. Protože hanba není důsledkem křivdy utrpěné, ale křivdy spáchané.“ – citace z knihy, str. 295 –
DOčteNO - Černá smrt
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Prémiový obsah
číst více
Malířka z Benátek – příběh zakázané lásky
Benátky byly vždycky romantickým městem gondol a krásných starých paláců. A právě tam se odehrál jeden dávno zapomenutý příběh…
Knižní novinky pro děti a mládež - červenec 2022
Také o prázdninách by děti neměly zahálet, je důležité, aby nějakou tu knihu přečetly a neusnuly na vavřínech. Stačí si vybrat z červencových novinek. Máme tipy pro nejmenší děti i pro ty odrostlejší.
Recenze: Peče celá země 2
Zajímavé recepty z úspěšného pořadu!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVENEC 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!