RSS
archiv revue
Ocenění ČESKÝ BESTSELLER převzal Patrik Hartl, čtenáři zvolili Karin Lednickou
Udílení knižních cen ČESKÝ BESTSELLER se letos mohlo opět vrátit ke své původní podobě a vyjádřit tak již po třiadvacáté uznání nejúspěšnějším autorům. Slavnostní vyhlášení se konalo v pátek 11. března v industriálních prostorech ostravského Trojhalí Karolina a proběhlo ve spolupráci s Knižním festivalem Ostrava 2022.
Její tajemství – do Petra Barnidge, tohle se vám bude líbit!
Lehký romantický příběh plný humoru slupnete jedna dvě, a ještě budete chtít přidat.
Recenze: Šeptuchy
„Představ si, že bychom všichni dostali to, co bychom chtěli. Umíš si představit to peklo?“
Nový bonus pro členy věrnostního programu!
Chcete nasbírat více knihcentů? Přečtěte si, co jsme si pro vás připravili.
Soutěž o 2 výtisky knihy Rudý vlk
Je tady soutěž pro milovníky young adult fantasy knih. Na 2 výherce čeká Rudý vlk.
Prémiový obsah
číst více
Balzamovač – vraždy jako cesta k nesmrtelnosti
Kult, náboženství, rituály. Pro někoho cesta k cíli. Pro většinu je to cesta do pekla. Proč? Protože zaslepenost staví na bolesti ostatních.
Vraždy v mlhavé temnotě
Soumrak je příležitostí pro zlé úmysly a trestné činy obzvláště. Ať už se přepadení odehrávají uprostřed Londýna nebo na zapadlém místě ve Skandinávii, vždy za nimi stojí nezodpovězené otazníky. Pojďte jim přijít na kloub!
První tanec Nicoly Yoonové v předprodeji!
Připravovaná březnová novinka Můj první tanec je další knihou od autorky Slunce je taky hvězda. Máme ji v předprodeji, pojďte si pro ni.
Wilbur Smith: „Snažím se Afriku zobrazit tak, jak jsem ji zažil, včetně její nebezpečné krásy.“
Vloni na podzim odešel do literárního nebe jeden z nejvýznamnějších současných spisovatelů dobrodružných románů. Nakladatelství Bookmedia, které vydává jeho poslední knižní sérii pro mladé čtenáře, se ještě podařilo s Wilburem Smithem připravit rozhovor. Nad čím tehdy autor slavných ság s hlubokým respektem k africkému kontinentu přemýšlel?
Žebříček TOP knih za měsíc únor
Chcete vědět, jaké knihy se v únoru prodávaly a které šly na dračku tak, že jsme je málem nestihli balit? Mrkněte se na náš přehled a jestli něco nemáte, je nejvyšší čas si to taky pořídit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!