RSS
archiv revue
Recenze: Únikové hry (O pašerácích a objevitelích, O králích a alchymistech)
Milujete únikovky na kartičkách? Nebo dokonce v reálu? Tento typ dobrodružství se přesouvá i do knižního světa a perfektní rodinná hra tak může být součástí pohodlného nedělního odpoledne v postýlkách.
Recenze: Upcyklace
Švadlenky (i začátečníci), nažhavte stroje, jehly, nitě a směle tvořte ze starého nové. V mnoha návodech se obejdete i bez stroje – například při vyrábění síťovky, látkové tašky či pytlíků na porcovaný čaj.
Žebříček TOP knih za měsíc leden
Pojďte se mrknout na to, které knihy se nejvíc prodávaly v lednu. Některé byste uhádli, ale jiné vás možná překvapí. Je tu první letošní Žebříček nejprodávanějších knih!
Soutěž o interaktivní mluvicí metr a samolepkovou knížku Strašidla od Albi
Balíček interaktivní mluvicí metr + samolepková knížka Strašidla ze série Kouzelné čtení čeká na 5 šťastných výherců.
Prémiový obsah
číst více
Série 365 dní s vámi pořádně zamává! 😊
Kdo nezná 365 dní? Asi všichni, protože koukají na Netflix. Jestli máte rádi eroťárny a zaujal vás film, co si takhle přečíst knihu, nebo ještě lépe, celou knižní sérii!
Recenze: Břemeno minulosti
Nakladatelství Slovart vydávající knihy Dominika Dána v českém překladu se poslední dobou činí a přináší jeho díla brzy po sobě. Českého vydání se tak dočkala už 32. kniha v pořadí s názvem Břemeno minulosti.
Hlasujte v letošní Ceně čtenářů a vyhrajte poukaz na knihy!
V rámci každoročního udílení cen ČESKÝ BESTSELLER dává KNIHCENTRUM.cz prostor také čtenářskému publiku, které hlasováním vybírá nejoblíbenější knihu ve speciální kategorii Cena čtenářů. I vy tak můžete podpořit knihy svého srdce. Výsledky hlasování se dozvíme 11. března na slavnostním vyhlášení v ostravském Trojhalí Karolina.
Čtěte dětem už od narození
Pojďte se s námi podívat na nová kontrastní leporela od nakladatelství Svojtka a také se dozvědět o tom, jak je výhodné dětem číst hned ze startu. A vězte, že nejde jen o čtení, jde o mnohem víc. 😊
Recenze: Kuchařka rodiny dona Corleona
Milovníky trilogie Kmotr a také italského a amerického jídla potěší vydání Kuchařky rodiny dona Corleona v nakladatelství Slovart.
TOP hračky 2021
Které hračky se v uplynulém roce těšily největší oblibě? Panenky, puzzle, ale také hračky, které byly v kurzu už před desítkami let a nyní se opět dostávají do popředí. Nechte se inspirovat při výběru pro vaše ratolesti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.