Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Emilka
Než se mi dostala do rukou kniha, měla jsem možnost přečíst si ukázku. A ta byla tak silná, že jsem věděla, že Emilka bude to pravé pro mě. Dramatické situace, zvraty, děj odehrávající se během první a hlavně druhé světové války, rodinné vztahy, které jsou mnohdy spletité a ondy je zase pouto tak pevné a nepřetrhnutelné…
67. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Guinness World Records 2023
Guinness World Records 2023 přináší jako každý rok přehled kuriozit i rekordů, které se zapsaly nejen do světoznámé knihy rekordů, ale známe je i z médií. A protože každým rokem je překonat nějaký rekord čím dál složitější, máte se pravdu na co těšit. Pojďte si o tuto publikaci zasoutěžit, čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Všechno modré z nebe
„Když jen pomyslím na všechny ty roky ztracené díváním do monitoru, odpovídáním na bezvýznamné e-maily… Nakonec jsem docela rád, že jsem onemocněl.“ – citace z knihy, str. 160 –
Žebříček TOP knih za říjen 2022
Zajímá vás, co se nejvíce prodávalo v říjnu a které produkty se tentokrát dostaly do žebříčku TOP?
Martina Viktorie Kopecká Martina Boledovičová „Myslím, že se autorsky dobře doplňujeme.“
Autorská dvojice Martina Boledovičová a Martina Viktorie Kopecká přichází s TraDiářem, nejnovějším přírůstkem do bestsellerové edice Tradinář.
Recenze: Malované čtení
Hledáte dětskou knížku vhodnou k procvičování a rozvíjení slovní zásoby? Knížku, která zaujme nejen obsahem, ale také obrázky? Zkuste Malované čtení.
Lars Kepler: „Naše knihy mají čtenáře bavit, ale zároveň nabídnout pohled do temnoty, způsobit, aby jim běhal mráz po zádech.“
Každá kniha manželské autorské dvojice píšící pod pseudonymem Lars Kepler vám zůstane v hlavě ještě dlouho po dočtení poslední kapitoly. Nejinak tomu je i u Pavouka, kde se opět ponoříte do mysli psychopata.
Zítřek patří statečným – dnešek patří skvělým knihám!
Jediná žena, která kdy sloužila v cizinecké legii Susan Travers a její úžasný životní příběh, který najdete v této knize, je něco, co jste ještě nečetli.
Dávné zlo ožívá a dychtí po pomstě
Zločin nikdy nespí. O tom se mohou čtenáři přesvědčit v nejnovějším severském krimi románu autorky Tiny Frennstedt Odložené případy Očistec.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.