Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Milý dárek rovnou na 365 dní
Pokud vybíráte valentýnský dárek v knihkupectví, zdaleka nemusí jít jen o romanticky či eroticky založené knihy. Obdarovaného chcete především potěšit.
DOčteNO - Gigolo
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nemilosrdný král – temná erotická romance jako žádná jiná
Jakmile se začtete do této knihy, nebudete moct přestat. Tento temný i romantický příběh z podsvětí New Orleans vás chytne už od první stránky.
Recenze: Hodná a zlobivá holka
Hodná a zlobivá holka. Jedna vycházející krasobruslařská hvězda, druhá podivínka bez minulosti a s nejistou budoucností. Jedna z nich je však živá a ta druhá ne. Která je která?
Valentýnské chutě
Valentýn a chutě patří neodmyslitelně k sobě. Můžou to být chutě na sladké či na slané, ale taky na něco mnohem více pikantního. 😉 Ať tak či onak, vychutnejte si letos Valentýna všemi smysly.
Dárek k Valentýnu pro muže
Udělejte radost svému muži/příteli pěkným dárkem. Na prvním místě je samozřejmě kniha, ale máme pro vás spoustu dalších tipů na neknižní dárky. Vyberte ten pravý!
Recenze: Deník Ruth Maierové
Životní příběh křehké duše, odehrávající se na pozadí vražedného šílenství...
Tipy na dárek k Valentýnu pro ženy
Co jí koupit k Valentýnu? Pojďte k nám, máme pro vás několik nápadů!
Její třešničky – erotika i humor – co chtít víc?
Jestli se vám líbil román Jeho banán, Její třešničky se vám budou líbit ještě víc. Tato kniha je neskutečně zábavná.
Voňavá lékárna + 100 KNIHCENTŮ navíc
Ve vzduchu se vznáší tajemství
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.