Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Prokletí rodu Usherů
Nejspíš znáte povídku Zánik domu Usherů od Edgara Allana Poea. V něm umírá Roderick Usher i jeho sestra Madeline. Co když ale ti dva měli ještě jednoho sourozence? Sourozence, který v sobě má rodové prokletí. Sourozence, který k sobě přitahuje zlo?
Recenze: Batman - Svět
Máme tady velkolepou přehlídku krátkých povídek o Batmanovi v podání scenáristů a kreslířů ze čtrnácti zemí světa.
Knižní novinky - listopad 2021
V listopadu už začínají úplně všichni myslet na Vánoce a to znamená, že jsme vybrali to nejlepší, co tento měsíc vychází. Pojďme na to!
Přijede letos svatý Martin na bílém koni?
Svátek svatého Martina patří k oblíbenějším církevním svátkům. Někteří z nás ho spojují s příjezdem Martina na bílém koni, ochutnávkou mladého vína a skvěle upečenou husou.
Recenze: Klíč
„Musíme najít klíč, kterým odemkneme, co se tady nahoře děje. Klíč k vaší svobodě se nenachází na svazku hlavní sestry. Je tady, ve vaší hlavě. Prosím, dovolte mi, abych vám pomohl."
Proč právě Matla?
Na světě je tolik různých kuchařek i receptů, ale pořád jsem chtěla tu, kterou napsal Roman Staša. Proč?
Soutěž o 3 výtisky knihy Vánoční Tradinář
Nalaďte se na vánoční atmosféru a pojďte společně hledat pozapomenutý smysl Vánoc, plných tradic a pospolitosti. Zkuste své štěstí v soutěži o Vánoční Tradinář, který čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Mé lži
Maggie je těhotná a pracuje jako policejní vyšetřovatelka v malém městečku. Před dvaceti lety zde za tragických okolností zemřela její nejlepší kamarádka a nyní se objevily důkazy, které mohou pomoci nalézt jejího vraha. Maggie chce zjistit, co se stalo, ale sama se ocitne v nebezpečí.
DOčteNO - Tři sestry
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Narodili se, aby přežili – touha po životě dovede zázraky
Ponižování, těžká dřina, nelidské podmínky koncentračního tábora. Všude atmosféra všudypřítomného strachu a smrti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.