Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Deník Dory Grayové
Oceněná kniha dětem citlivě přiblíží druhou světovou válku.
Soutěž o 2 výtisky knihy Tam, kde volá moře
Česká autorka Alexandra Synac, která už 25 let žije v zahraničí, vás ve své prvotině zavede do daleké Austrálie. Soutěžíme o knihu Tam, kde volá moře, čeká na 2 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Majonéza k snídani
Majonéza k snídani je již pátá kniha mladé české spisovatelky Markéty Lukáškové.
DOčteNO - Žárlivost a jiné povídky
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Nový tag „Merch pro fanoušky“
Předměty pro fanoušky na jednom místě!
Recenze: 365 dní
Laura má krátce před svatbou s mužem svých snů. Během dovolené na Sicílii ji zahlédne mladý don Massimo Torricelli, hlava mafiánské rodiny. Massimo moc dobře ví, že Laura je žena jeho života. Co teď? Unese ji a uvězní ji na 365 dní ve svém luxusním sídle.
Soňa Bulbeck přibližuje život v Saúdské Arábii
Slovenská spisovatelka Soňa Bulbeck, která je známá především jako autorka knih z prostředí Saúdské Arábie, napsala vůbec první cestopis o této zemi v češtině. Kniha Tajemství závoje vám odhalí spoustu zajímavostí. O některé z nich se s námi autorka podělila také v následujícím rozhovoru.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Worldrunner – Lovci
Hra KNIHOLOVEní nakladatelství Bookmedia jde do finále! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
Knižní novinky - říjen 2021
Sotva přišly chladnější dny a začalo padat listí, nakladatelé na nás "zaútočili" s celou řadou knih. A vybírat bude těžké, jedna lepší než druhá…
Recenze: Vlci
Nádherná obálka slibuje skvělý čtenářský zážitek. A zve nás na krásnou a naučnou návštěvu do přírody.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.