Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Krása noci
Jaké je milovat? A jaký je pocit být milován? Jak člověk pozná a ví, že je to opravdové? To vše se dozvíte v knize Krása noci, o kterou si můžete zasoutěžit.
Prémiový obsah
číst více
23. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Otvíráme i zbývající prodejny
S nedočkavostí připomínáme, že v pondělí 11. května otvíráme prodejny KNIHCENTRUM.cz v Brně a Praze. Během týdnů, kdy musela být knihkupectví uzavřena, přibylo spousty novinek. A ty na vás teď čekají!
Mlčící pacientka – ticho ještě nikdy nebylo hlasitější
Hledáte psychothriller, který vás nadchne? Tady ho máte! Skvěle napsaný příběh, který vás nechá nahlédnout až na dno lidské duše a nechá vás pořádně dlouho v dohadech a otázkách. Pravdu zná jen jedna žena a ta se rozhodla mlčet.
Knižní novinky pro děti a mládež - květen 2020
Květen - lásky čas, ale i knihy čas :-) Nemyslíte? Každý měsíc je čas nových knih, které putují z tiskáren do knihkupectví a tam čekají na své čtenáře. A že v květnu vychází spousta krásných knih pro děti a mládež, o tom se přesvědčte sami. Mrkněte na naše tipy - třeba vám nějaký novinkový knižní skvost padne do oka.
Houby jako pochoutka i lék
Češi patří mezi vášnivé houbaře, ne všichni se v nich však vyznají. Proto je dobré mít při sběru hub pomocníka v podobě knihy. Nejzajímavější období pro houbaření je zejména období od dubna do listopadu, kdy roste většina našich jedlých hub.
Recenze: Zavěšená pizza
Znáte princip „zavěšenýho kafe“ neboli cofeeshare? Zakoupíte kávu v kavárně a podělíte se o ni s těmi, kdo si ji nemohou dovolit kvůli své tíživé finanční situaci. Tak přesně tímto projektem, který se dostává čím dál více do povědomí i českým „kávařům“ se nechal inspirovat autor knihy Zavěšená pizza. Jen namísto kávy uděláte radost někomu jinému zakoupením pizzy. Skvělý nápad, který by se mohl ujmout i v reálu!
Recenze: Proč máma nadává
Děti zdivočely, dům vypadá jako po výbuchu a manžel nikdy není doma. Starší sestra a máti jako obvykle každého sekýrují a pětasedmdesátiletý otec si našel mladičkou manželku z Ruska. Mámu uklidňuje gin s tonikem, ale i tak cítí, že potřebuje změnu. Vyřeší její problémy nová práce?
Knižní novinky – květen 2020
Květen je tradičně měsíc lásky, romantiky, měsíc, kdy je jaro v plném proudu a snad všechna pole v Čechách a na Moravě kvetou žlutě. Chce se vám kýchnout? Pojďte se s námi raději podívat na to nejlepší, co si budeme v květnu číst.
Dokonalá přítelkyně – v lásce jsou všechny zbraně povoleny!
Výborný psychologický thriller, ve kterém se láska změní v posedlost vás láká do svých sítí. Co dělat, když dostanete od vaší lásky kopačky a neumíte se s tím vyrovnat? Každý má v sobě temnou stránku, otázka zní, jak hluboko…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.