Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Zachraňte své střevo
Doba trávicích problémů vyžaduje nový pohled na jejich řešení, ale i nový pohled na sebe, na svoje jídlo a životní návyky. Pojďte zkusit štěstí v soutěži o knihu Igora Bukovského Zachraňte své střevo. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Dlouhý let domů
Je září 1940 a zuří druhá světová válka. Američan Ollie odlétá do Anglie, aby si zde splnil svůj sen o létání ve válečných strojích. Jeho mise dopadne ale jinak, než předpokládal. Místo letce je z něj cvičitel holubů a podřízený rozšafného chlápka s atraktivní vnučkou.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - prosinec 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Knižní adventní kalendář – otevřete 3. okénko
Pojďte s námi otevřít 3. okénko adventního kalendáře, dnes můžete vyhrát balíček dvou diářů na rok 2021.
Prémiový obsah
číst více
Tipy na dárky pro prarodiče
Jestli víte, co babička a dědeček rádi čtou, máte vystaráno. Ale co jim dát pod stromeček, když to nevíte? Mrkněte se na náš článek a určitě spolu na něco přijdeme.
KNIHOMÁNIE – bestsellery podzimu 2020 + dárek
Letošní Knihománie nabízí 26 novinek. Vybírejte z kuchařek, biografií, dětských titulů, thrillerů a dalších.
Recenze: Má temná Vanessa
Vanessa je pohledná a chytrá rusovláska. Jacob je vzdělaný a atraktivní chlap. Když jí vyzná lásku a poprvé ji políbí, je Vanessa na vrcholu blaha. Problém ale je jejich věkový rozdíl. A také to, že Vanessa je patnáctiletá studentka a on její učitel literatury.
Knižní adventní kalendář – otevřete 2. okénko
Pojďte s námi otevřít 2. okénko, dnes můžete vyhrát krásný dárek pro děti!
Prémiový obsah
číst více
Knižní adventní kalendář – otevřete 1. okénko
Blíží se Vánoce a s námi vám to do Štědrého dne rychle uteče. Tedy pokud každý den otevřete jedno okénko adventního kalendáře. A navíc můžete vyhrát krásné ceny. Takže je to zároveň i soutěž. Pojďte s námi otevírat!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Dobrovolník
Kniha o „jiné“ Osvětimi – v roce 1940 ještě nikdo nic netušil...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.