RSS
archiv revue
Recenze: Pačinko
Překrásně napsaný román o osudech čtyř generací jedné jihokorejské rodiny. Příběh začíná vyprávěním z let 1910 až 1933, kdy byla Korea anektována k Japonsku.
Recenze: Einsteinovo proroctví
Moje druhá kniha od Roberta Masella, která se mi líbila daleko více než jeho předešlá - Kříž Romanovců. I tady se projevila autorova vášeň pro historii. Jeho znalosti nám poslouží jako základ pro příběh připomínající tak trochu film Památkáři nebo Indiana Jones.
Nejlépe oblečené dámy z románů – uhádnete, které to jsou?
Jestli vás baví móda a při sledování filmu vás kromě příběhu oslní i plesová toaleta či okouzlí nápaditý outfit, přečtěte si něco víc o nejlépe oblečených hlavních postavách z knih.
Beseda: Miky Škoda - Můžeš (po)dělat cokoli
Můžeš (po)dělat cokoli je inspirativní příběh sedmadvacetiletého kluka, který procestoval více než čtyřicet zemí, vystudoval dvě vysoké školy, založil dvě firmy a mezitím se několikrát dostal do pořádného průšvihu. Knihu představil v ostravském Domě knihy její autor Miky Škoda.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVEN 2019
Fanoušci KNIHCENTRA pozor, přidali jsme do věrnostního programu nové odměny za nákup. Těšit se můžete na kuchařky, Mickey Mouse, Minnie, Pinďu ze Čtyřlístku aj. Opět platí pravidlo, kdo dřív přijde, ten dřív...
Soutěž o 3 výtisky knihy Evoluce - Věž zajatců
Četli jste první díl Evoluce - Město přeživších? Pokud ne, měli byste to rychle dohnat, protože právě soutěžíme o 2. díl této úžasné fantasy série, která učaruje nejen dětem a teenagerům, ale i dospělým. Soutěžíme o Věž zajatců, ze které budou mít radost 3 výherci.
Velká knížka pro malé vypravěče - Hasiči, Porsche, Můj den
Oblíbená série Velkých knížek pro malé vypravěče zaujme všechny děti ve věku od 2 let. Tato velkoformátová leporela jsou jako stvořená pro rozvoj slovní zásoby a jsou dobrou příležitostí k interakci rodič – dítě.
UKONČENO - 10. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek. Odměny od různých partnerů průběžně doplňujeme. Mrkněte do svého účtu a budete vědět o všem.
UKONČENO - Přívěsek Čtyřlístek jako dárek za vysvědčení ZDARMA!
Stačí nakoupit v e-shopu KNIHCENTRUM.CZ nad 200 Kč od 19. 6. do 26. 6. 2019 a uplatnit slevový kód. Zároveň poradíme, čím dalším byste mohli svého potomka obdarovat.
Beseda: David Frej - Život bez zánětu
Předposlední květnový den zavítal do ostravského Domu knihy MUDr. David Frej, který se zabývá léčbou chronických, zejména civilizačních nemocí, řešením vleklých zánětů v těle jako příčiny nemocí, výživou, detoxikací a regenerací organismu. Založil také mezinárodní centrum vzdělávání v oblasti alternativní medicíny ADVANA. Hostům besedy představil svou novou knihu Život bez zánětu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!