RSS
archiv revue
Knižní novinky - duben 2019
Jaro je už konečně tady, všechno začne kvést a ti, kdo netrpí žádnou alergií, budou moct číst i venku, nejen doma zabalení do deky. Máme pro vás výběr toho nejlepšího, co tento měsíc vyjde.
Recenze: Tajemství Prokopa Velikého
Příběh historického románu Tajemství Prokopa Velikého začíná nalezením manuskriptu z poloviny 15. století spolu s latinsky psanou recenzí, která doporučuje tento spis navěky pohřbít.
Jak chytře zvládnout vaření pro děti s jedinou knihou
Každá správná maminka chce, aby její dítě mělo co se týče výživy to nejlepší. Správný poměr živin, množství i načasování jídla je tak trochu alchymie, o které je potřeba mít základní znalosti. Proto vznikla praktická kniha Vaříme pro kojence a batolata, v níž najdete důležité informace pěkně pohromadě s velkým množstvím receptů.
Ochráním tě: poctivé skotské krimi, které vám padne jako ulité
Uznávaný autor Peter May se vrací na ostrov Lewis, aby utkal detektivní zápletku, v níž dominuje jediná látka na světě, která je chráněná britským parlamentem, tedy Harris Tweed. Manžele Niamh a Ruairidha Macfarlaenovy spojuje luxusní oděvní značka, které věnovali velké úsilí, a také společná domovina překrásných hebridských ostrovů. Tato pouta ovšem rozsekne nejprve prozrazení nevěry a potom také úkladná vražda.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.