RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Kanibal z Nine Elms
Patříte mezi fanoušky knih Roberta Bryndzy? Pak vám nesmí uniknout jeho novinka Kanibal z Nine Elms, ve které představí novou vyšetřovatelku. Soutěžíme o 3 výtisky této knihy!
Marian Jelínek a jeho pohled na životní motivaci
Marian Jelínek (55) proslul jako osobní trenér Jaromíra Jágra. Koučování a osobní rozvoj jsou oblasti, kterým se věnuje dlouhodobě. Společně s Jiřím Kuchařem napsali čtyři knihy. Ta nejnovější se jmenuje Tajemství životní motivace.
Akce 1 + 1 zdarma - deskové hry Granna
K vybraným deskovým hrám Granna od firmy Pygmalino rozdáváme Cestovního superfarmáře ZDARMA.
Rozhovor s Janou LeBlanc
Pět otázek na Janu LeBlanc, autorku Módního diáře a Zápisníku milovnice knih.
Radkin Honzák: „I ženské hrdinky mohou mužům poskytnout návod.”
Je bláhové si myslet, že náš život řídí rozum. Jsou to emoce, co vedou naše kroky a občas s námi i pořádně lomcují. To jsou slova psychiatra Radkina Honzáka, který v rozhovoru s novinářkou Klárou Mandausovou prozrazuje v knize Holky to někdy nemaj lehký mnoho dalších věcí o lásce, zdraví, vztazích, rodinných vzorcích, výchově, morálce, zkrátka o všem, čím každý den žijeme, z čeho se radujeme nebo s čím zápolíme.
18měsíční diáře Petito jen za 89 Kč!
Pro všechny milovníky papírových diářů máme super akci! Vybrané 18 měsíční diáře můžete zakoupit jen za 89 Kč.
Rozhovor s Danielem Pagáčem, vydavatelem knihy Souhvězdí Gulag Karla Pecky
S předmluvou Jiřího Padevěta vydal Daniel Pagáč s manželkou vlastním nákladem bezmála tisícistránkový výbor z díla Karla Pecky.
Recenze: Rudá Joan
Mladičká Joan odchází studovat přírodní vědy do Cambridge. Svět stojí před druhou světovou válkou a Joan si ani neumí představit, co všechno ji čeká. Její osud změní atraktivní socialista Leo a jeho sestřenice Sonja. Tenhle příběh je sice o intrikách a špionáži, ale především je to dojemný příběh o lásce.
Knižní novinky - listopad 2019
V listopadu už hrozí plískanice i mrazíky, přijíždí Martin na bílém koni a každý správný knihomol si začíná chystat zásoby na zimu.
Novinky pro děti - Jak vyrůstají a žijí zvířata?
Podívejte se na dětské novinky, které právě teď vychází nakladatelství Bookmedia.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!