RSS
archiv revue
Vynikající příspěvek do diskuze o „moderních“ závislostech!
Před časem jsem kdesi viděl kreslený vtip: Maminka odvádí vztekajícího se synka domů na večeři, kluk se otáčí k plácku, kde jeho kamarádi hrají fotbal, brečí a chce se mamince vytrhnout a vrátit se zpátky ke hře (pod tím byl nápis Dříve). Druhý obrázek (Dnes) byl podobný, přesto však úplně jiný: Maminka táhne chlapce ven, aby si hrál s míčem, kluk pláče a ohlíží se do svého pokojíčku, kde má na počítači rozehranou nějakou videohru a za nic na světě se od ní nechce odloučit...
Miroslav Macek: Snažím se psát pozitivně
Ve středu 12. září představil Miroslav Macek v Domě knihy svou nejnovější knihu plnou laskavého humoru s názvem Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle.
5 otázek pro Martinu Lukáškovou
Autorka oblíbeného lunárního diáře a stolního kalendáře nám prozradila mnoho zajímavého o vlivu Měsíce na náš život a také něco o sobě.
Soutěž o 3 výtisky knihy Máme to rádi zdravě
Uplynuly už 2 roky od doby, kdy vyšla poslední kuchařka Břicháče Toma & Lucie. Teď je nová kniha konečně venku a vy si o ni můžete zasoutěžit. Čeká na 3 z vás!
UKONČENO - Rozdáváme soutěžní záložky Lenčiny katastrofy
Tři soutěžící vyhrají kompletní řadu knih Lenčiných katastrof a další tři získají každý po prvním dílu z této série.
Dům krásy je rozhodně nevšední záležitost
Karen pracuje jako kosmetička v luxusním salonu. Claire provozuje psychiatrickou praxi a Lucía právě odešla od manžela píšícího bestsellery o životním stylu. Všechny ženy ukrývají tajemství a jejich osudy spojí smrt mladičké školačky.
Ach, ta nešťastná láska, aneb Joker miluje Harley
Znovuzrození hrdinů DC - komiksový projekt, jenž se i u nás již pěkně zabydlel a nabídl čtenářům nejnovější dobrodružství jejich oblíbených superhrdinských postav. Jednou z nich je i Harley Quinn, která se u fanoušků těší v posledních letech nebývalé oblibě. Po úvodní “rebirthové” knize Umřít s úsměvem přichází autorské duo A. Conner a J. Palmiotti s dalším příspěvkem této zpola šílené hrdinky. Tentokrát s podtitulem Joker miluje Harley.
Soutěž o 3 výtisky knihy Lenčiny katastrofy (3. díl)
Lenka Patrmanová je opět tady! Vychází 3. díl Lenčiných katastrof, tentokrát s podtitulem Zaklínaní hadů. A my máme tuto knihu pro 3 z vás, kteří si o ni zasoutěží a budou mít štěstí.
Novinky knižní rodinky - 10. díl
Koukněte na video, kde vám Ondra z pohodlí gauče představí knihy, které možná utekly vašemu bystrému oku.

VIDEO ZDE, stačí kliknout :-)
Hororové počteníčko - 40 %
Co takhle začít babí léto s hororovým čtením? A co takhle číst se slevou? Pokud milujete horory, e-knihy a slevy, tak je tato akce přímo na míru pro vás.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!