RSS
archiv revue
Vynikající psychothriller – lze ochránit společnost před inteligentním šílencem?
Michael Robotham vytvořil perfektní a jednolitě působící detektivní příběh, u něhož se základní dějová linie zcela přirozeně a nenásilně rozvětvuje do stále složitějšího pokračování.
Ví o tobě je thriller plný lží
Kniha britské autorky Sarah Pinborough s názvem Ví o tobě si získala pozornost už před samotným vydáním v České republice.
Soutěž o rodinné vstupenky do DINOPARKU
Vyhrajte rodinnou vstupenku do DINOPARKU. DinoPark nabízí nádherné a do detailu propracované pohyblivé a statické modely dávných vládců naší planety v životních velikostech, dětské atrakce, DinoKlub, kamarády Fina Dina a Dinu Minu.
S Arnoštem Vašíčkem do světa záhad
Arnošt Vašíček pátrá po největších záhadách Čech, Moravy a Slezska a nabízí řadu překvapivých objevů a odvážných hypotéz.
7 tipů, jak zvládnout stres z blížícího se vysvědčení vašeho potomka
Máme pro vás 7 tipů, jak zůstat v pohodě a nad věcí i před blížící se katastrofou zvanou vysvědčení.
Slepičí polévka pro duši - kniha plná příběhů o zachráněných kočkách
Kočičí příběhy ze života , které vás rozesmějí, dojmou i rozpláčou. Příběhy o hravosti, přítulnosti, ale i škodolibé radosti. Příběhy s měkoučkým kožíškem a tichým vrněním, ale i pěkně ostrými drápky.
Jak udělat z nevychované opice vzornou školačku
Veselé pohádky o slušném chování najdete v knížce Dobrý den, opičko. Jejím autorem je původně slovenský spisovatel, scenárista a publicista Peter Stoličný.
Soutěž o 3 výtisky knihy Já zhubnu zdravě a natrvalo
Máme pro vás soutěž o 3 výtisky knihy Já zhubnu zdravě a natrvalo.je to zásadní česká kniha o zdravém a účinném hubnutí, zabývající se psychikou, výživou a pohybem.
Jaromír Konečný představil detektivku Tuhej tulipán
Jaromír Konečný představil v sobotu 13. 5. svou detektivku v autorském sále na veletrhu Svět knihy 2017 v Praze.
Hračka SPINNER vás dostane!
Dostala všechny, kteří ji viděli a dostane i vás. Antistresová hračka FIDGET SPINNER pobláznila celý svět. Není snad nikdo, kdo by ji nechtěl.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!