Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Yrsa Sigurdardóttir - Nebojím se ničeho
Dnes je královnou islandské krimi a thrillerů - Yrsa Sigurdardóttir. I letos se opět vrátila do Prahy na knižní veletrh Svět knihy, aby představila svou novou knihu Pamatuji si vás všechny.
KNIHCENTRUM.CZ STAGE NA COLOURSECH OF OSTRAVA V RÁMCI MELTINGPOT - Bohumil Vurm, Bjorn Lomborg
Bohumil Vurm - spisovatel, historik a pedagog, který se dlouhodobě zabývá karetním systémem tarot a evropskou historií, především dobou Karla IV. a dílem Hieronyma Bosche. Bjorn Lomborg - docent statistiky, ekonom a environmentalista je známý pro svůj jedinečný přístup k současným ekologickým problémům a výzvám.
Nalehko
Je možné milovat někoho bez touhy a potřeby nějakého závazku nebo bez očekávání, bez plánování budoucnosti? Je to pak pořád ještě láska, když ji nedoprovází ruku v ruce i touha mít, vlastnit, vdát se?
Soutěž o 5 rodinných vstupenek na výlet do Ostrova
Hrajte o 5 rodinných vstupenek na výlet do Ostrova. Čtěte více!
UKONČENO - Dárek ke každému nákupu v červenci na www.KNIHCENTRUM.cz
Kupte si knihy, průvodce, či cokoliv jiného a získejte odměnu za nákup na www.KNIHCENTRUM.cz. Čtěte více!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!