RSS
archiv revue
Soutěž o 3 e-knihy Turbulence touhy
Turbulence touhy - to je 2.díl erotické trilogie z prostředí módního průmyslu. Pojďte si zasoutěžit o e-knihu!
Hrob mé sestry
Těžko říct, jestli knihu Hrob mé sestry nazvat thrillerem nebo krimi románem. Děj má neskutečný spád, kapitoly nejsou příliš dlouhé a styl psaní je přesně takový, abyste při čtení zapomněli na čas.
Magnesia Litera 2016
Letos se do českého literárního ocenění Magnesia Litera přihlásilo přes 300 titulů. První březnový den byly vyhlášeny nominace v jednotlivých kategoriích.
Svoboda v oblacích
Svoboda v oblacích je biografie českého letce Václava Bozděcha. Původně se vyučil řemeslu, ale jeho osud ho vedl jinam. Ještě před začátkem války vstoupil do armády a tím si otevřel dveře do úplně jiného světa.
Ostravský knižní veletrh je za námi, v květnu nás čeká Svět knihy Praha 2016
Uplynulý víkend se v Ostravě konal knižní veletrh a Svět knihy Praha 2016 nás čeká již brzy.
Zlatý lev
Příběh Zlatý lev sleduje mladého kapitána, který se snaží dostat svou loď a ženu, kterou miluje, z Afriky zpátky do Anglie. Bohužel se mu do cesty postaví pirát, hledající pomstu a ženu unese. Kapitán i s posádkou musí riskovat životy, aby ji dostali zpátky.
Mohamedou Ould Slahi: Deník z Guantanáma
Nedávno jsme zveřejnili recenzi na knihu nakladatelství JOTA Deník z Guantanáma. A protože dostala vysoké hodnocení od dalšího recenzenta i tentokrát, podělíme se s touto recenzí také s vámi.
Velký knižní čtvrtek
Velký knižní čtvrtek je každoroční akce pro milovníky knih. Čtrnáct vybraných titulů bude v jeden den, 17. března 2016 na pultech všech dobrých knihkupectví. V našem e-shopu vám nabízíme už teď všechny v předprodeji. A které knihy byly letos vybrány?
Jaroslav Kmenta: "Beru si na záda jen tolik, kolik dokážu unést."
Koncem ledna proběhla v Domě knihy Knihcentrum beseda a autogramiáda spisovatele a novináře Jaroslava Kmenty. Beseda byla zaměřená zejména na novou knihu Gangster Ka Afričan Film vs. Realita.
C.W. Gortner: Božská Coco
Coco Chanel je pojem, pod kterým si většina lidí spojuje parfém Chanel No.5. Pokud se alespoň trochu orientujete v módním průmyslu, víte, že tato prostá švadlena figurovala ve vývoji šatníku moderní ženy víc, než kterákoliv jiná osobnost. Jaká ale Gabrielle “Coco“ Chanel byla? Kdo byla?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!