RSS
archiv revue
Rozhovor A.T. Blahoszem, autorem knihy Příběh zděšeného muže
I muži mají své city. O nich je Příběh zděšeného muže A. T. Blahosze. Kniha vyšla v prosinci, kdy se ztratila ve víru knihkupecké vánoční nabídky.
Vyšel postapokalyptický román Splynutí - druhý díl trilogie Čistý
Nakladatelství Jota vypustilo na pulty knihkupectví druhý díl trilogie Čistý od americké autorky Juliany Baggottové.
J. C. Sullivanová: Zásnuby
Dnes máme pro naše čtenáře recenzi na knihu Zásnuby, kterou vydalo nakladatelství HOST a recenzentka jí udělila 9 bodů z 10.
Vášnivý svůdník je prvním dílem další série Christiny Lauren
Dvě nejlepší kamarádky - Christiny Hobbsová a Lauren Billingsová píšící pod jménem Christina Laurenová opět míří na pulty knihkupectví s další sérií. Po panu Božském přichází kniha Vášnivý svůdník.
Luke Scull: Temné bratrstvo
Máme pro vás recenzi na knihu Temné bratrstvo (2013), kterou vydalo nakladatelství HOST. Román je prvním dílem plánované trilogie a zároveň autorovou první vydanou knihou.
ENTENTÝKY - Přežije jen jeden
Rozhodnout mezi sebou, který z uneseného páru přežije, samo o sobě přináší pocit beznaděje a nutnou volbu. V nejnovější knize Ententýky z produkce nakladatelství Beta sledujeme nejen boj o přežití, ale i spletité vyšetřování těchto událostí.
S premiérou filmu Babovřesky 3 vyráží do světa knižní novinka Zdeňka Trošky Nebe v hubě 2
V pondělí 12. ledna bude mít v Domě knihy Knihcentrum autogramiádu a besedu režisér Zdeněk Troška. Zúčastní se také herci filmu Babovřesky 3 - Petr Polák, Růžena Havlová, Jan Kuželka a Jindřiška Kikinčuková.
Novinky nakladatelství Metafora pouze jako e-knihy
Nakladatelství Metafora poprvé ve své nakladatelské historii vydává dva tituly pouze v podobě e-knihy... Fantasy Zázračná esence a Dotkni se osudu.
Zimní příběh - romantická fantasy se slevou 50%
Před nedávnem se na pultech knihkupectví objevila novinka nakladatelství Jota – Zimní příběh. Titul vychází také jako e-kniha, kterou si můžete až do 13.1. zakoupit s příjemnou slevou 50%.
Håkan Östlundh: Teror
Opět tady máme vydařenou recenzi. Tentokrát na thriller severského autora Hakana Östlundha a jeho knihu Teror.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!