Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Henning Mankell: O krok pozadu
Tři mladí lidé zavražděni kulkou do čela při oslavě slunovratu. Jeden policista zastřelený ve vlastním bytě. Dva případy. Jeden pachatel…? Komisaře Kurta Wallandera čeká jeden z nejtěžších případů kariéry…
Laurell K. Hamilton: Dotek bouře
Merry Gentry je zpět, tentokrát už v pátém pokračování Dotek bouře. Na rozdíl od předchozích dílů se jedná o velmi útlou knížečku, asi o 180 stranách, která navazuje přesně tam, kde jsme skončili a vracíme se do starých známých zajetých kolejí.
Markéta Hrubešová nejen o vaření
Česká herečka, modelka, moderátorka a kuchařka Markéta Hrubešová přijela do Ostravy do Domu knihy představit svou knihu Markéta vaří Rettigovou.
Zdenka Blechová: Jak porozumět sobě a dětem
Zdenka Blechová je úspěšná autorka mnoha knih, vykládacích karet a meditačních CD. Od roku 2003 vydává svůj časopis Mysteria tajemna a pořádá přednášky a semináře po celé republice.
Michael Robotham: V podezření
V květnu letošního roku jsem přečetla knihu Řekni lituji od pro mě do té doby neznámého autora Michaela Robothama. Kniha mě nesmírně nadchla a stala se pro mě bezkonkurenčně nejlepším thrillerem roku 2015.
Soutěž o 3 výtisky Láskomin Denisy Bartošové
Jediná kniha, která vám vyřeší dárky pro celou rodinu na celý rok!
Jak se četla kniha Retro ČS někomu, kdo se narodil po roce 1989?
Zajímá vás pohled naší recenzetky, která se narodila až po roce 1989, na knihu Retro ČS Michala Petrova? Pak čtěte dál.
Jeanette Wintersonová: Trhlina v čase
Chorobná žárlivost, stín vlastní minulosti, osobní prohra, lítost a odpuštění. Témata aktuální v historii stejně jako dnes. Je však možné podat příběh, který vzešel v roce 1611 z pera samotného Williama Shakespeara, takovým způsobem, aby zaujal dnešního čtenáře a přitom nikterak neublížit originálu?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!